Volg ons ook op Social Media!      

  Tel: 06 - 53 46 12 52   |   E-mail: info@tlmakelaardij.nl

Uw aankoopmakelaar!


Waarom een aankoopmakelaar?

Het kopen van een woning is een ingrijpende gebeurtenis, het is vaak de grootste uitgave die je in je leven doet. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te worden, zodat U een beslissing kunt nemen die in alle opzichten gebaseerd is op de juiste keuzes.
Bij het bekijken van de woning zal de verkopende makelaar alle positieve aspecten van de woning benadrukken en de negatieve aspecten achterwege laten. Eventuele gebreken kunnen voor onverwachts hoge kosten zorgen, het is belangrijk dat u van tevoren weet welk onderhoud er eventueel nodig is.


Wat doen wij als aankoopmakelaar?

Wij helpen u uw belangen te behartigen tijdens het kopen van een woning en vertellen u waar u op moet letten.
Wij gaan graag met u mee om de woning te bekijken. Wij zorgen erfvoor dat u alles komt te weten over zaken  als bouwkundige staat, erfdienstbaarheden, ontwikkelingen in de omgeving, staat van onderhoud en de waarde van de woning.

Bij het kopen van de woning is het belangrijk om op de volgende aspecten te letten:
- De locatie van de woning
- Parkeergelegenheid
- Voorzieningen in de buurt
- Staat van de woning (bouwkundige staat van de woning)

Neem daarom contact op met TL Makelaardij voor een aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar van TL Makelaardij heeft altijd een goede technische achtergrond, zodat eventuele verborgen gebreken door ons worden aangewezen. Wij zorgen voor bemiddeling met de verkopende makelaar, wij zullen ook alle negatieve aspecten van de woning hierin meenemen. Dit zorgt voor een besparing van enorme bedragen, deze bedragen zijn vrijwel altijd hoger dan de bemiddelingskosten.


Afwikkeling

Wij controleren de koopakte zodanig om er zeker van te zijn dat uw belangen hierin goed worden gewaarborgd. Tevens zijn wij aanwezig bij de laatste inspectie van de woning om ervoor te zorgen dat de woning wordt geleverd, zoals in de koopakte is overeengekomen. 


Tevens hanteren wij de regel: "Geen aankoop? Geen kosten transactie!"Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!
Wij zijn te bereiken op 06 - 53 46 12 52 | 0546 - 63 25 65

Of vul onderstaand contactformulier in, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Naam*
E-mail:*
Telefoon*
Vul hier uw bericht in

Ons volledige woningaanbod vindt u op Funda.

 

VastgoedPro

TL Makelaardij is aangesloten bij makelaarsvereniging VastgoedPro

Volg ons ook op Social Media!