Volg ons ook op Social Media!      

  Tel: 06 - 53 46 12 52   |   E-mail: info@tlmakelaardij.nl

Verkoop


Uw huis verkopen is geen alledaagse aangelegenheid. Wij staan U daar graag in bij, U kunt rekenen op een optimale begeleiding gedurende het hele verkooptraject.


Waar beginnen we mee?

Wij beginnen eerst met een uitgebreid gesprek bij u thuis waarin wij samen met u duidelijke afspraken maken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Samen met u gaan wij de vraagprijs van de woning bepalen. Uiteraard nadat er een grondige inspectie van uw woning is geweest, diverse registers en databases zijn geraadpleegd en de bouwkundige staat en kwaliteit van de woning is vastgesteld. Aan de hand hiervan bepalen wij samen met u een goede en realistische vraagprijs voor uw woning.


Hoe gaan wij uw woning verkopen?

Naast een goede en realistische vraagprijs is er nog een aspect dat erg belangrijk is bij de verkoop van uw woning.
Goede marketing wordt namelijk ook bij de verkoop van een woning steeds belangrijker. Wij kijken samen met u welke media wij in gaan zetten om uw woning onder de aandacht te brengen. Uw woning wordt geplaatst op Funda, Huislijn of er wordt een advertentie geplaatst in een lokale krant. 


Nadat uw woning verkocht is?

Onze service stopt niet op het moment dat uw woning verkocht is, wij zorgen ook voor de afwikkeling en het formeel-juridische gedeelte van de verkoop vast in een koopakte. Deze akte wordt samen met u rustig doorgenomen om alle onzekerheden weg te nemen en vragen te beantwoorden.

Bij een verkoop spelen veel specifieke zaken een rol. Denk hierbij aan verborgen gebreken van de woning, erfdienstbaarheden, voorwaarde financiering of bijzondere voorwaarden. Maar denk bijvoorbeeld ook het functioneren van de Vereniging van Eigenaars als het gaat om een appartement.


TL Makelaardij,
Uw makelaar in Almelo

Naam*
E-mail:*
Telefoon*
Vul hier uw bericht in

Ons volledige woningaanbod vindt u op Funda.

 

VastgoedPro

TL Makelaardij is aangesloten bij makelaarsvereniging VastgoedPro

Volg ons ook op Social Media!